februari 20, 2019

Bijna naar Kerkrade toe

Het is bijna tijd om af te reizen naar Kerkrade.

Een goed resultaat zie ik eerlijk gezegd niet zitten vandaag, maar hoop blijf je toch altijd houden. Puur afgaand op de eerste 3 wedstrijden, ben je al, ondanks de geleverde strijd, een paar keer heel goed weggekomen. Ik denk dat we voor ‘Roda in eigen huis’ momenteel te weinig in huis hebben. Ik zeg met nadruk momenteel omdat ik denk dat Jack dit team nog wel kan laten groeien alleen daar heeft-ie nog wat tijd voor nodig. Roda uit komt denk ik dus eigenlijk te vroeg.

Ik stap vanavond voor de zoveelste keer maar weer eens in de Bleumbus, die dit seizoen voor de eerste keer weer gaat rijden. Voor die mensen die de Bleumbus niet kennen, deze bus rijdt al een aantal seizoenen bij uitwedstrijden als er voor een uitwedstrijd in ieder geval voldoende animo is. Een vaste groep supporters die, ongeacht het resultaat van NEC, van iedere uitwedstrijd toch telkens weer een feest proberen te maken. Ieder op zijn of haar manier.

Helaas is er een boombox in de bus gekomen. Daar wordt vooral muziek op gedraaid die voor mij, als liefhebber van teringherrie met gebrul en raggende gitaren, een doorn in het oor is.
Liedjes als ik ben ‘John met mijn accordeon’ en ‘Ik heb aan je fiets gelikt’ geven een beetje het muzikale IQ-niveau aan. 
Alsof dat nog niet genoeg is, is er een cd uitgebracht, luisterend naar de titel ‘Alle 20 kut’ Om te janken gewoon, maar er schijnt dus animo voor te zijn. Onbegrijpelijk! Wat een kutvolk! 😂😂
Het zal dus wel weer een lijdensweg voor me worden vanavond, maar het went. 


Ik wens ieder NEC-supporter een vermakelijke pot voetbal toe vanavond. En hopelijk komt datgene wat ik denk niet uit 😁

Wil je Rechtsreeks het Goffertgeneuzel op FB volgen klik dan hier

Reacties

Reageer hieronder

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*