februari 20, 2019

Goffertgeneuzel – Seizoenkaart

Hehe, na een weekendje arbeid hek eindelijk weer wat tijd om te neuzelen. Ik moet dat toch op een tijdstip doen dak niet gejaagd ben. Wil dat in alle rust doen en echt de tijd voor nemen op mijn ouwe dag. En de lezer wil ook inhoudelijk een kwalitatief goed stuk voorgeschoteld krijgen, dusssssss.

Afgelopen vrijdag eerst maar eens naar de hoofdingang gegaan om te checken of mijn seizoenkaart inmiddels al werkte. De eerste wedstrijd kwam ik er namelijk niet mee in. En wat denk je? Nee dus. Ik kreeg te horen dat mijn seizoenkaart raar deed. Natuurlijk gaf ik antwoord en zei dat de seizoenkaartcontroleur zelf raar deed.
Ik heb toen, voor de derde keer, een nieuwe seizoenkaart gekregen en nou zou die dan moeten werken.

Vervolgens daalde ik de trappen naar de Bloedkuul af om mijn allernieuwste bezit op te laden. Om helemaal precies te zijn, het saldo van mijn ouwe kaart over te zetten naar de nieuwe.
Ik had er maar eens voor gekozen om niet naar de Eendracht te gaan, maar mijn tijd voor de wedstrijd door te brengen bij de Schup. Fijn aan de cola en op een barkruk zittend, kon ik prima in de gaten houden wie de wedstrijd tegen Dort kwam bezoeken en wie niet. Wat een feest is dat toch, mensen bekijken 🎉Ik kan daar echt uren mee doorbrengen, maar goed.
Tegen een uur of 19.15 al naar het stadion gegaan om te kijken of ik met mijn nieuwe kaart nu wel welkom was in de Goffert. En jawel, it was my lucky day!!! 😎👍

Nog geen tien minuten later had ik mijn bek verbrand aan een kaassoufflee, maar god god god, wat is een soufflee van het Goffertstadion lekker. Ben ik van mijn geloof gevallen, vraagt u zich af, dat ik geen worst meer eet? Wees niet bang mensen…..oude liefde roest niet!
Ik heb mij de eerste helft vermaakt met het spel wat ik te zien kreeg. Lekker aanvallend, lekker strijd, daar word ik vrolijk van. Dat we met de rust voor staan, was niet meer dan terecht, maar ben me er wel van bewust dat het net zo goed gelijk had kunnen staan. Een soort deja-vu met wedstrijd nr.1 tegen Cambuur.
De tweede helft vond ik om te janken en mag je nog heel blij zijn dat je alledrie de punten in de Goffert houdt.
Je doet na 3 wedstrijden gelukkig nog steeds mee om het kampioenschap….lol, maar je hangt voor mijn gevoel, nu al aan een zijden draadje en ga je heel snel afhaken. Vechtlust en Alblas houden je momenteel op de been.

Ik ben heel benieuwd met wat voor strijdplan ze aankomende zaterdag die van Kirchroa willen bestrijden. Heb er een hard hoofd in. Maar goed, we gaan het zien.
Trouwens, niet alleen mijn ouwe seizoenkaart en de seizoenkaartcontroleur doen raar, Ook Coutinho kan er wat van 😂😂Wat een verhaal weer, hahahaha!
Gewoon een rare klup, maar god, wat hou ik van dr!
❤️💚🖤

Klaar met lezen? Vergeet dan zeker niet om de Facebook pagina van Goffertgeneuzel  te gaan volgen op Facebook.

Reacties

Reageer hieronder

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*