Bierdaagse in plaats van 4-daagse

Dit jaar gaat de Nijmeegse 4-daagse niet door. Dit nieuws sloeg in als een bom bij iedereen, Jeroen schuijffel van Nijmegenmijnstad.nl ging aan de slag met een alternatief. Je “moet” de 4-daagse week toch op een leuke manier kunnen beleven en dat kan met dit alternatief “het Bierdaagse bier pakket wat gebrouwen is bij brouwerij de Hemel”.

Collectorsitem

Het bier pakket is een uniek Nijmeegs collectors bier pakket met 4 Nijmeegs gebrouwen bieren.

Bierdaagse verpakking Frontaanzicht

Met een oplopend alcoholpercentage( limited edition ). Elk biertje staat voor een betreffende dag van de Bierdaagse. Zo begin je met een blond biertje van 5% en loopt het % op naarmate de dagen vorderen naar een percentage van 10% Net zoals bij de 4-daagse wordt het elke dag zwaarder. De bieren die in dit pakket zitten zijn de volgende bieren: Waalbrug 5%, Belvedere 6,5%, Kronenburger 8% en als laatste biertje met 10% een al mot ik krupe biertje.

Maatschappelijke waarde

Per verkocht pakket doneren wij 1,- waarde aan producten aan de voedselbank en namens de Coop supermarkten in het rijk van Nijmegen mogen wij per Bierdaagse dag ter waarde van 100,- producten schenken aan de voedselbank wat neerkomt op 4 x 100,- namens Coop Supermarkten.

Meer weten of bestellen? www.nijmegenmijnstad.nl/bierdaagse

#Coopsupermarkten #coop #samenmaakjetverschil #nijmegen#nijmegenmijnstad