Nijmegen Mijn Stad is opgericht door mij, Jeroen, een trotse Nijmegenaar die anderen graag helpt om het beste uit hun bezoek aan Nijmegen te halen. Maar we zijn meer dan dat. We zijn een community van gepassioneerde inwoners die willen bijdragen aan het verbeteren van onze stad en het creëren van een unieke en authentieke ervaring voor iedereen die Nijmegen bezoekt.

We onderscheiden ons door onze liefde voor deze prachtige stad en onze focus op het bieden van hoogwaardige informatie, producten en diensten. Of je nu een toerist bent of een Nijmegenaar, bij ons vind je informatie over de beste plekken om te bezoeken, de lekkerste restaurants en de mooiste parken. Onze webshop biedt unieke souvenirs en cadeaus die geïnspireerd zijn op de prachtige stad Nijmegen. Bij Nijmegen Mijn Stad draait alles om trots zijn op onze stad, verbinding maken en het bieden van een authentieke en kwalitatieve ervaring.

Dus sluit je aan bij onze community en ontdek Nijmegen met ons. Wij zijn er om jouw bezoek aan onze stad onvergetelijk te maken.