Welkom bij Nijmegen Mijn Stad – de oudste webshop van de oudste stad!

Wij zijn meer dan alleen een webshop; wij zijn een portaal van alles wat Nijmegen te bieden heeft. Ons verhaal begon met een eenvoudige liefde voor onze stad – de levendige geschiedenis, de bruisende straten, en natuurlijk onze trots: de Vierdaagse en NEC.

Bij ‘Nijmegen Mijn Stad’ is het ons doel om de unieke charme en de rijke cultuur van Nijmegen met de wereld te delen. Van lokale inwoners tot bezoekers die onze prachtige stad willen ontdekken, wij willen dat iedereen een stukje Nijmegen in huis kan nemen. Of het nu gaat om een speciaal souvenir, een uniek cadeau, of gewoon een manier om je liefde voor de stad te tonen, wij hebben iets voor elke Nijmegenaar en Nijmegen-liefhebber.

We dromen ervan om de centrale hub te zijn voor iedereen die Nijmegen wil ervaren. Of je nu een geboren en getogen Nijmegenaar bent, of de stad voor het eerst bezoekt, wij streven ernaar om je verbinding met Nijmegen te versterken. Met onze mix van producten willen we bijdragen aan de pracht en praal van onze geliefde stad.

Als trotse oprichter en echte Nijmegenaar, breng ik, Jeroen, mijn persoonlijke ervaringen en passie voor de stad in elk aspect van ‘Nijmegen Mijn Stad’. Van wandelingen langs de Waal tot de levendige herinneringen aan de Wolfskuil waar ik ben opgegroeid – elke product selectie, elk stukje content en elke klantinteractie is doordrenkt met een diepe liefde voor Nijmegen.

Nijmegen Mijn Stad gaat niet alleen over verkopen – het gaat om het delen van een gevoel van trots voor Nijmegen. Wij nodigen je uit om deel te nemen aan delen van deze trots voor Nijmegen. Laat ons je gids zijn in de ontdekking van de rijke geschiedenis, cultuur en schoonheid van onze stad Nijmegen