Het gezicht achter Nijmegen mijn stad

Hallo (Nijmegenaar),

Ik ben Jeroen Schuijffel, 40 jaar oud en het gezicht achter Nijmegen mijn stad.

Ik ben geboren en getogen in de oudste stad van Nederland en opgegroeid in de Wolfskuil. Vanaf jonge leeftijd ben ik trots op mijn stad. Ik hou er van om de Waalbrug te zien of te krupe naor de sint steven, maar ook een wandeling door een mooi park zoals het Kronenburgerpark of het florapark bij de Looimolen maakt mij trots op deze mooie stad. 

Mijn liefde voor Nijmegen is in mijn jeugd al aangewakkerd, sinds ik op de Petrus Canisius school zat en iedere dag die mooie Sint Stevens toren zag. Na school fietste ik dan langs de toren weer naar huis over de Grote markt en langs het plein. Toen was ik al trots op Nijmegen, maar toen ik als tiener/twintiger de 4-daagse liep en besefte hoeveel mensen naar Nijmegen kwamen om rond te lopen en Nijmegen te bezichtigen gaf dat zo’n gaaf gevoel! En die trots en dat gevoel wil ik met de spullen in de webshop met alle Nijmegenaren waar ook ter wereld delen.

Nijmegenaar ben je niet voor even, maar heel je leven!

Wie zijn wij
Top
X