Hallo en welkom op Nijmegen mijn stad! Mijn naam is Jeroen en ik ben geboren en getogen in de prachtige stad Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Als trotse Nijmegenaar wil ik jou graag helpen om het beste uit je bezoek aan onze stad te halen.

Mijn passie voor Nijmegen begon al op jonge leeftijd toen ik de prachtige Sint Stevens toren zag vanuit mijn klaslokaal op de Petrus Canisius school. Elke dag fietste ik langs de Grote Markt en het plein naar huis in de Wolfskuil, waar ik ben opgegroeid. Sindsdien is mijn liefde voor deze stad alleen maar gegroeid.

Maar mijn trots op Nijmegen bereikte een hoogtepunt toen ik als tiener de Nijmeegse Vierdaagse liep. De duizenden mensen die vanuit de hele wereld naar Nijmegen kwamen om onze stad te bewonderen, lieten mij beseffen wat voor een bijzondere stad Nijmegen is.

Nu, als eigenaar van deze website en webshop, wil ik deze liefde voor Nijmegen delen met alle bezoekers en Nijmegenaren. Op de website vind je informatie over de beste plekken om te bezoeken, de lekkerste restaurants en de mooiste parken. En in de webshop vind je unieke souvenirs en cadeaus die allemaal geïnspireerd zijn op de prachtige stad Nijmegen.

Ik hoop dat deze website je zal inspireren om Nijmegen te bezoeken en deze stad te ontdekken. Of je nu een toerist bent of een Nijmegenaar, er valt altijd iets nieuws te ontdekken in deze prachtige stad.