Het gezicht achter Nijmegenmijnstad.nl

Jeroen Schuijffel

Hallo, mijn naam is Jeroen Schuijffel.

Verschillende jaren geleden ben ik begonnen met Nijmegenmijnstad, omdat ik mijn trots voor Nijmegen wilde delen met iedereen die van Nijmegen houd.

Nijmegenmijnstad is uitgegroeid van een Facebook pagina naar een bedrijf met Nijmegen merchandise in winkels, een webshop en grote socialmedia profielen zoals bijvoorbeeld de Facebook pagina met meer dan 12.000 mensen die van Nijmegen houden. 

Nijmegenmijnstad voor en door Nijmegenaren. Ik ben zelf in Nijmegen geboren 38 jaar geleden en wel in de kuul(Wolfskuil) en ben MEGA trots dat ik in Nijmegen geboren ben en woon en wil doormiddel van deze website en de social media kanalen een stukje Nijmegen bij Nijmegenaren en mensen die van Nijmegen houden thuis brengen.  

Top
Inhoud van je winkelmand
  • Geen producten meer in de winkelmand.