Koopzondag Nijmegen

Koopzondag Nijmegen

Koopzondag Nijmegen centrum

In het centrum van Nijmegen is het elke zondag koopzondag en dit houd in dat het overgrote merendeel van de winkels in het centrum dan geopend zijn van 12.00 -17.00. Dit is een perfecte gelegenheid om lekker te winkelen zonder dat je hoeft te haasten op een werkdag. Je kunt rustig rondkijken naar alle leuke winkels die Nijmegen te bieden heeft en misschien wel wat leuke aanbiedingen of koopjes vinden. Bovendien is het ook leuk om een middag te spenderen in het centrum van Nijmegen, met al zijn leuke terrassen en gezellige restaurants. Wil je online shoppen kijk dan eens in de webshop van Nijmegenmijnstad

Koopzondag Nijmegen- winkelcentrum dukenburg

In winkelcentrum Dukenburg is het elke zondag van de maand koopzondag en dan zijn de winkels geopend van 12.00-17.00. in het winkelcentrum heb je veel verschillende winkels, van grote ketens tot kleinere speciaalzaken. Zo kun je hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen, maar ook voor de leukste kleding, accessoires en andere cadeautjes. Het is ook een leuke plek om te spenderen met het hele gezin, combineer bijvoorbeeld met een bezoek aan het Triavium of een lekker hapje eten in een restaurant in de buurt. Voor de specifieke data en openingstijden kun je hier klikken.

Koopzondag woonboulevard Nijmegen

De winkels op de woonboulevard in Nijmegen zijn elke zondag geopend van 12.00-17.00. Op de woonboulevard kun je terecht voor al je wooninspiratie en -accessoires. Je kunt hier bijvoorbeeld prachtige meubels, lampen, kleedjes en andere decoratie voor je huis vinden. Het is ook leuk om rond te kijken naar nieuwe ideeën voor je interieur, of om inspiratie op te doen voor een opknapbeurt van je huis. En met de koopzondag kun je dit allemaal doen zonder dat je je hoeft te haasten na een drukke werkweek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *