Maak kans op een gratis pizza van Ugala3

Doe mee met de Nijmegenmijnstad.nl & UGALA 3 pizza giveaway en maak kans op 1 van de 5 gratis pizza’s!

Lees hieronder hoe je mee kunt doen en omcirkel vrijdag in je agenda.

Wie zegt er nou nee tegen een gratis pizza? Precies, niemand. Dus, goed nieuws: Van Ugala 3 mogen wij 5 pizza’s weggeven aan de Facebook volgers van Nijmegen mijn stad en jij kunt er 1 winnen.

Hoe maak je kans? Het is super simpel. ga naar Facebook Reageer onder het bericht waarin de giveaway is aangekondigd met het woord ‘pizza’. Dat is alles. Zorg wel dat je op tijd reageert!

Wanneer hoor je of je gewonnen hebt? Vrijdag is de grote dag. Dan maken we de winnaars bekend op onze Facebook-pagina. Dus, hou het in de gaten!

Waarom zou je meedoen? Naast dat het om een lekkere pizza gaat (duh), is het ook gewoon leuk om mee te doen. En zeg nou zelf, de pizza’s van UGALA 3 zijn toch heerlijk? Ze zijn vers en huisgemaakt en dat proef je.

Tips om meer kans te maken:

  • Volg onze Facebook-pagina en de Facebookpagina van Ugala3, dan mis je niks.
  • Deel de actie met je vrienden en familie. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, en misschien kunnen jullie wel samen genieten als een van jullie wint.

Dus, waar wacht je nog op? Laat deze kans niet schieten en wie weet ben jij een van de gelukkigen die vrijdag een berichtje krijgt dat er een heerlijke pizza van UGALA 3 op je wacht. Succes!

Let op! Als je een pizza wint dien je deze af te halen bij Ugala3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *