Perry Ubeda: Swim to fight cancer Nijmegen

Perry Ubeda, viervoudig wereldkampioen in full-contact boksen, kickboksen, thaiboksen, en muay-thaiboksen, is meer dan alleen een sporticoon. Hij is een trotse Nijmegenaar die zich onvermoeibaar inzet om anderen te helpen en bij te dragen aan doelen die hem nauw aan het hart liggen.

Perry heeft onder andere meerdere malen deelgenomen aan de campagne ‘Dry-Januari’ en initiatieven tegen ongewenst gedrag. Daarnaast runt hij zijn eigen weerbaarheidscentrum, waar hij mensen helpt hun kracht te vinden. Ook heeft Perry al vaker meegedaan aan ‘Swim to Fight Cancer’, een doel dat Perry bijzonder motiveert omdat bijna iedereen wel iemand kent die direct of indirect door deze verschrikkelijke ziekte is geraakt.

Het evenement ‘Swim to Fight Cancer’ is erop gericht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Dit sluit perfect aan bij Perry’s levenslange toewijding aan sport. Met een achtergrond als zwemleraar in zwembad Oost, verbindt Perry zijn verleden met het heden door in 2024 weer deel te nemen aan ‘Swim to Fight Cancer’ op 1 september in de Spiegelwaal in onze stad.

De Missie van ‘Swim to Fight Cancer

Het doel van ‘Swim to Fight Cancer’ is helder: met het organiseren van de swim in Nijmegen hopen zij zoveel mogelijk geld in te zamelen en aandacht te krijgen voor wetenschappelijk onderzoek. Deze organisatie, die geheel uit vrijwilligers bestaat, biedt mensen de kans om bij te dragen door individueel of in teamverband deel te nemen, of door andere deelnemers te sponsoren.

Team Perry

Perry nodigt iedereen uit om zich aan te sluiten bij zijn team ‘Trots op Nijmegen‘, of om zelf een team te vormen en mee te zwemmen. Perry gelooft dat samenwerking de sleutel is om een groot bedrag bij elkaar te zwemmen voor onderzoek tegen deze ziekte. Aanmelden kan eenvoudig online, en je kunt kiezen uit zwemafstanden die variëren van 500(junioren) tot 3000 meter, zodat iedereen, ongeacht zijn of haar niveau, kan meedoen.

Betrokkenheid Buiten het Zwemmen

Naast actieve deelname moedigt Perry ook iedereen aan om als toeschouwer te komen en de deelnemers aan te moedigen. Je aanwezigheid draagt bij aan de bekendheid van het evenement en steunt de zwemmers. Daarnaast speelt het delen van informatie over ‘Swim to Fight Cancer’ met zoveel mogelijk vrienden, familieleden en collega’s een cruciale rol. Door het woord te verspreiden, vergroot je de impact van het evenement en help je bewustzijn te creëren voor het belang van kankeronderzoek.

Een Boodschap aan Nijmegen

Aan het einde van ons gesprek vroeg ik Perry wat hij als laatste wilde zeggen tegen de lezers. Zijn antwoord was duidelijk en inspirerend: “Zwemmen is de gezondste sport die er bestaat. Dus doe mee, zwem voor het goede doel, voor je eigen gezondheid en de gezondheid van anderen.

Bijdrage leveren?

Wil jij deelenemen, schrijf je dan hier in > https://www.fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-nijmegen/doe-mee

Wil jij Perry steunen, klik dan hier>

Wil je deelnemen aan het team van Perry(Trots op Nijmegen), klik dan hier>

https://www.fightcancer.nl/fundraisers/trotsopnijmegen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *