Top 10 Waalbrug video’s

Waalbrug video’s

Waalbrug  video’s top 10. Hieronder staan in willekeurige volgorde de 10 mooiste video’s van de Waalbrug in Nijmegen. De ene video belicht een aspect wat de andere niet belicht of je ziet bij de ene video nog een stuk van skyline van Nijmegen en bij de andere alleen de Waalbrug, maar 1 voor 1 zijn dit super mooie video’s van de Waalbrug en allemaal het bekijken meer dan waard.

De eerste Waalbrug video van deze top 10

De eerste video van deze 10 Waalbrug video’s is een korte video timelapse vanaf de Waalbrug waarbij je de kant van de Spoorbrug op kijkt en de skyline van Nijmegen ziet tijdens het ondergaan van de zon. Deze video duurt 1 minuut.

 De 2 de Waalbrug video van deze top tien

De 2 Waalbrug video is een eigenlijk een complete timelapse van Nijmegen met een paar keer een stuk Waalbrug in deze timelapse. Deze video duurt 3.33 en  is gemaakt door John Beckmann en bestaat uit 29 uur video materiaal en is het kijken zeker waard wat O.A. blijkt dit uit het feit dat deze video al meer dan 30.000 keer bekeken is op Youtube

Waalbrug video nummer 3

De 3 de video in deze  top 10 van Waalbrug video’s is een video met historie. Namelijk een video van de opening van de Waalbrug door Koningin Juliana in 1936  In deze video van 4.36 is te zien en horen waarom de brug gebouwd is en O.A. gedeelte van de bouw en van de opening.

Waalbrug video nummer 4

De 4 de video in dit artikel is een korte timelapse van de Waalbrug vanuit 2 richtingen tijdens zonsondergang en duurt in totaal 0.50 seconden

Video 5

Video 5 is een drone video van een gedeelte naast de waalbrug en van boven de Waalbrug met uitzicht op de skyline van Nijmegen en een hele mooie video en duurt 2.15

Video 6

De 6 de video duurt 3.47 en is een verzameling van foto’s waaronder heel veel foto’s van onze mooie Waalbrug.

video nummer 7

De zevende video is een video van 1.00 waarin je wandelaars van de vierdaagse op de eerste dag van de 4-daagse over de Waalbrug ziet lopen.

video nummer 8

Video nummer 8 is een heel ander soort video…  namelijk een video van het liedje stad aan de Waal. Een mooie clip waarin de Waalbrug voorkomt en een mooi lied. De clip duurt 3.35 en is mooi om te kijken en te beluisteren.

Video nummer 9

Deze video is een korte, maar daarom niet minder mooie timelapse van de Waalbrug en de skyline van Nijmegen. De video duurt 0.48 seconden en is heel mooi.

Video nummer 10

De 10 de en laatste video is een drone video van de Waalbrug en het centrum van Nijmegen en duurt in totaal 5.04 en is ook zeker het bekijken waard.

Ik hoop dat je hebt genoten van bovenstaande video’s van onze mooie Waalbrug. Graag hoor ik van jou welke video jij het mooiste vond?  Wil je nog andere dingen zien van Nijmegen kijk dan zeker eens

op deze pagina 8x waarom een Nijmegenaar trots is op Nijmegen of luister naar 11 mooie Nijmeegse liedjes  of kijk verder rond op onze website of in onze webshop.