Wat is de leukste winkelstraat van Nijmegen?

Lange hezelstraat in Nijmegen

De lange Hezelstraat

De leukste winkelstraat van Nijmegen is volgens veel van de volgers van Nijmegen mijn stad de Hezelstraat. Deze gezellige en leuke straat heeft mooie authentieke panden, unieke winkeltjes en speciaalzaken die je nergens anders kan vinden in Nijmegen. Grote winkelketens zijn hier een uitzondering. Als je vanaf het Kronenburgerpark door de Hezelstraat loopt, zie je als bonus de mooie Sint Stevenstoren aan de linkerkant.

De Hezelstraat is een levendige straat, met veel bezoekers en bewoners. Het is een populaire plek om te winkelen, te dineren en te ontspannen. De straat is goed bereikbaar en er zijn veel parkeerplaatsen in de buurt. In de Hezelstraat kun je unieke spullen vinden, zoals mode, interieur, kunst en cadeaus. Er zijn ook leuke cafés en restaurants waar je van een hapje en een drankje kunt genieten. De Hezelstraat is een leuke plek om te ontdekken en te verkennen.

Als je op zoek bent naar leuke cadeaus voor iemand uit Nijmegen, hoef je natuurlijk niet naar de stad te gaan. Je kunt ook naar onze webshop www.nijmegenmijnstad.nl gaan. Hier vind je een ruim aanbod aan unieke en originele cadeaus die perfect zijn voor iemand uit Nijmegen. Of je nu op zoek bent naar een souvenir of een kunstwerk, je kunt het allemaal vinden op onze webshop. Bekijk ons aanbod en laat je verrassen door de leuke cadeaus die we te bieden hebben.

Top
X

Op het moment zijn wij niet in de gelegenheid om bestellingen te verwerken. 

Bestellingen die gedaan worden tussen 24 januari en 30 januari verwerken wij weer vanaf 30 januari. 

Excuus voor het ongemak.

Bestellingen
worden vanaf 30 januari weer verwerkt en verzonden